Jaktutrustning Uppsala

Förutom vapen och ammunition har Interjakt Uppsala specialiserat sig på jaktkläder, optik och andra jakttillbehör av hög kvalitet. Kom in och prata med oss – här hittar du allt för en lyckosam jakt!

Jaktkläder

Jaktkläder

Vi har jaktkläder för proffsjägaren – kläder av hög kvalitet från kända märken för att att du ska hålla dig torr och varm i kylan, och tillräckligt sval när solen värmer som mest. Söker du bra jaktkläder i Uppsala? Välkommen in till oss!

Upptäck

GPS för jakt

GPS för jakt

Med en GPS för jakt går du inte vilse i skogen, och kan märka ut favoritställen så att du hittar tillbaka till dem en annan gång. Letar du efter en bra GPS för jakt i Uppsala? Kom in till oss, hos oss hittar du vad du behöver!

Upptäck

Jaktradio

Jaktradio

En jaktradio fungerar även där din mobiltelefon lämnar dig i radioskugga. Kom in och titta på vårt sortiment om du är ute efter att köpa en jaktradio i Uppsala. Hos oss kan du även ställa frågor och få goda råd runt ditt köp

Upptäck

Optik

Optik

Hos oss på Interjakt Uppsala hitter du optik för jakt. Vi har både kikare och kikarsikten av allra högsta kvalitet från ledande märken på marknaden. Våra säljare är själva jägare och ger dig gärna tips och råd. Vad behöver du för lyckosam jakt?

Upptäck

Övriga jakttillbehör

Övriga jakttillbehör

Hos Interjakt Uppsala hittar du ett stort sortiment av jakttillbehör av hög kvalitet. Här har vi samlat några som inte passar in i övriga kategorier på vår hemsida. Välkommen in att botanisera!

Upptäck

VAPENLICENSER

För att du ska kunna köpa jaktvapen måste du ha jägarexamen. Läs mer om jägarexamen på polisens hemsida.

Om du vill köpa ett vapen fyller du i intresseanmälan på vapnets produktsida.