Telefon: 018-10 00 23 Butik: Stålgatan 8, Fyrislund, Uppsala

Vapen & ammunition Uppsala

Interjakt Uppsala säljer vapen och ammunition från marknadens ledande varumärken. I vårt sortiment finns såväl nya som begagnade vapen. Välkommen in – hos oss får du både kunskap, kvalitet och service!

Nya vapen

Nya vapen

Hos Interjakt kan du köpa nya vapen för jakt och samtidigt få goda råd av våra kunniga säljare som själva jagar. Vi har ett stort sortiment av jaktvapen av hög kvalitet – välkommen in till Interjakt Uppsala!

Upptäck

Begagnade vapen

Begagnade vapen

Vi har ett brett sortiment av begagnade vapen för jakt från ledande märken. Interjakt lämnar tre månaders garanti på begagnade jaktvapen och ger dig möjlighet att provskjuta innan köp. Välkommen in till vår butik i Uppsala – våra kunniga säljare hjälper dig gärna med tips och råd!

Upptäck

Ammunition för jaktvapen

Ammunition för jaktvapen

Vi säljer ammunition för jakt och lagerför olika märken. Välkommen in till vår jaktbutik i Uppsala – glöm inte att ta med din vapenlicens vid köp av ammunition till ditt jaktvapen!

Upptäck

Vapenskåp

Vapenskåp

Vi säljer godkända och säkra vapenskåp som är certifierade efter rådande normer. Behöver du tips och råd runt ditt köp av vapenskåp? Välkommen in till vår butik i Uppsala – våra jaktkunniga säljare hjälper dig gärna även med licensansökan.

Upptäck